Portfolio

Justus on ollut monessa mukana. Vuosien saatossa erilaisissa projekteissa niin vapaaehtoistyön saralla, kuin yritysmaailmassa. Tutustu valikoituihin projekteihin alta:

Ravintolapäivä 2012, 2014 ja 2018
Aika ennen yrityksiä
Kahvila

Ennen yritysten perustamista, pidin monena vuonna kahvilaa Ravintolapäivänä. Yleensä kahvilaan luotiin kesäinentunnelma musiikin ja erilaisten muiden elementtien avulla.

Verkkosivujen nikkarointia
Peruskoulu-aika
Sipooruokalista-verkkopalvelu 2015

Olen vuodesta 2015 alkaen rakentanut erilaisia verkkosivustoja ja -palveluita. Ensimmäiset olivat kouluruokalista-verkkosivuja. Idea niihin lähti tarpeesta tehdä päivän ja viikon ruokalistan katsomisesta nopeaa ja helppoa, se saatiin tyydytettyä kyseisellä palvelulla.

Kyseinen palvelu oli tarkoitettu Sipoon kouluille, päiväkodeille ja muille ruokaloille.  Ensin sivusto toimi vain ns. linkkipuu joka vain ohjasi helposti oikean koulun ruokalistaan.

Myöhemmin samana vuonna rakensin käyttöliittymän, joka haki AromiMenu-palvelusta päivän ja  kolmen viikon listat automaattisesti näytti sen Sipooruokalista - sivuston käyttöliittymässä.

Sittemmin erilaiset tahot ovat rakentaneet valtakunnallisia kouluruokalistasovelluksia.

Tapahtumatuotantoa & -tekniikkaa 2015- 2022
Peruskoulu-aika
Elämyksiä luomassa

- Vastuu teknisestä tuotannosta yli 1000 -henkilön tapahtumissa. (n. 15. -isompaa tapahtumaa)
- Useiden kymmenien videoiden ja videosarjojen tuottaminen koko koulun hyväksi.
- Useiden tapahtumien organisointi ja vastuu tuotannosta.

Koulun juhlien tapahtumatekniikan suunnittelu ja toteutus

Tapahtumatekniikkaa 2016
Järjestöt
Puskapartiolaiset ry

Olen ollut partiossa yli kymmenen vuotta, viimeisinä vuosina Lippukunnan erilaisissa pesteissä. Vuonna 2016 alkoi taipaleeni joulutapahtumien tapahtumatekniikan koordinoijana ja tuottajana.

Affiliatemaailmaan uppoutuminen 2018
Peruskoulu-aika
Pukinkontti.fi

Vuonna 2018 uppouduin affiliate markkinoinnin maailmaan. Kyseisenä vuotena tuli rakennettua kymmeniä affiliate sivustoja, ihan jokaisesta teemasta lähtien. Suosituin ja sittemmin myös olemassa oleva sivu on Pukinkontti.fi - parhaat joululahjat ja lahjaideat pukinkonttiin 2022

Pukinkontti nimen keksin lokakuussa syksyisenäpäivänä, myöhemmin brändin ilme ja verkkosivu on vakiinnuttanut paikkansa joululahja sivustoista. Vuonna 2019 sivusto oli Googlen hakutuloksissa toisena hakutuloksena, kun haki "parhaat joululahjat 2019"

Nuoria osallistavaa toimintaa
Järjestöt
Nopee toiminta

Nopee toiminta alkoi virallisesti pyörimään Sipoonlahden koulussa, joka oli Nopee ry:n ensimmäinen pilottikoulu. Vedin muutamia Nopee-tiimejä koulussa, joissa oli paljon oppilaita muilta luokka-asteilta.  Tästä alkoi toiminnan kehittämisen pisteeseen jossa olemme tänäpäivänä, kun kirjoitan tekstiä.

 

Tutustu lisää toimintaamme osoitteessa: nopeetoiminta.fi

Ensimmäisen yrityksen perustaminen 2019
Peruskoulu-aika
Berner Media

Vuoden 2019 lopussa perustin ensimmäisen yritykseni - Berner Median. Berner Media on se Sipoossa sijaitseva täydenpalvelun markkinointitoimisto, joka auttaa yrityksiä maksimoimaan markkinoinnin hyödyt liiketoiminnassa. Berner Media toimi yhdenmiehen yrityksenä vuoden 2022 kevääseen saakka. Sen jälkeen toiminnassa on vaihtelevasti ollut neljä - 15 ihmistä mukana. 

Mikäli yrityksesi on vailla digitaalisia ratkaisuja, visuaalista suunnittelua tai sisältömarkkinointia - jutellaan lisää!

Paikalliseen salibandyseuraan mukaan 2019
Järjestöt
Ådalens IF

Vuoden 2019 lopussa hyppäsin myös Ådalens IF - sipoolaisen salibandyseuran mukaan vapaaehtoisena, vastuisiini on kuulunut mm. tapahtumatuotanto, markkinointi- ja viestintämateriaalien tuotanto ja koordinointi. 

 

Uuden konseptin kehitys lähtee käyntiin 2020
Peruskoulu-aika
Terassikesä.fi

30.5.2020 keksin Terassikesä.fi konseptin joka on myöhemmin muuttunut omaksi alustaksi, sekä yritykseksi. Terassikesä on alusta josta löytää kesän parhaat ja suosituimmat terassit kaikkien aikojen Terassikesään!

Terassikesä ei ollut mikään tuulestatemmattu nimi, vaan sen taustalla on tietynlainen logiikka, joka mahdollisti jo ns. orgaanisen näkyvyyden brändille.

Tutustu lisää Terassikesän Tarinaan

Uudenmaan partiopiirin leiri
Järjestöt
Valkama 2020 -piirileiri

Lähden vuoden 2020 syksyllä mukaan tekemään Valkama 2020+1 piirileiriä, joka sittemmin muuttui Seikkailu Valkama -nimiseksi. Seikkailu Valkama konseptina tarkoitti sitä, että erilaisia toimipisteitä oli ympäri Uuttamaata

Lukion aloitus
Täysipäiväinen yrittäjyys / lukio
Kallion lukio

Aloitin vuoden 2021 syksyllä Kallion lukiossa, johon hain yhteishaussa. Koulu on tarjonnut mukavat ja joustavat puitteet kaiken muun toiminnan harjoittamiseen. Suunnitelmissa on käydä kyseinen lukio neljässä vuodessa läpi.

Webmaster - Viestintä ja markkinointi
Järjestöt
Kajo2022 Finnjamboree -partioleiri

Vuonna 2021 keväällä ilmoittauduin mukaan Kajo2022 -Finnjamboree tapahtumaan webmasteriksi, jonka tehtävänä on vastata mm. tapahtuman verkkosivuista. Kuitenkin loppujen lopuksi, vastasin yli kymmenestä verkkopalvelusta, joita ihmiset päivättäin käyttivät leirillä ja leirinulkopuolella. Tapahtuma keräsi tänä vuonna yli 13 000 osallistujaa Evon metsiin!

Vaikka pestini oli hyvin pitkälti verkkomaailmassa, tein muille tiimeille erilaisia töitä aina sometiimistä, kuvaajiin ja viimeisimpänä Aftermovien leikkaaminen.

 

Tutustu lisää leiriin osoitteessa: kajo2022.fi

Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Järjestöt
Hiipivä Haamu -salapoliisikilpailu 2021

Lähdin vuoden 2021 koronasyksyllä tekemään kuukautta ennen kisapäivää Hiipparia, eli Hiipivää Haamua. 

Vastasin tapahtumassa kaikesta viestinnästä ja markkinoinnista jota tuollainen tapahtuma vaatii.

Oma plattform
Yritykset
Terassikesä.fi alustan rakentaminen

Vuoden 2022 alussa alkoi Terassikesä.fi alustan rakentaminen, jonka itse sovellus on sittemmin muuttanut nimeä enemmän ympärivuotikseksi, joten kuka tahansa voi ottaa sen käyttöön, oli sitten Ravintola, kahvila tai baari.

 

Samoaja 24h - Uudenmaan partiopiiiri 2022
Järjestöt
Bilemestari

Lähdin lahjonnan kautta mukaan tekemään Uudenmaan partiopiirin Samoja 24H tapahtumaa, jossa vastaan kaikesta tekniikasta ja bileistä. Tapahtumassa on ohjelmassa kaikenlaista samoajille suunnattua.

Tutustu lisää projektiin

Alustan rakennus käynnissä
Järjestöt
Uusi idea, jota rakennetaan

En kerro tästä vielä julkisuuteen, mutta uusi alusta tulossa, johon sisältyy kaksi erilistä alustaa sen alle. 

Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Järjestöt
Hiipivä Haamu -salapoliisikilpailu 2022

Lähdin vuoden 2022 syksyllä Hiipivä Haamu - kilpailua. 

Vastaan tapahtumassa kaikesta viestinnästä ja markkinoinnista jota tuollainen tapahtuma vaatii.

Portfoliota täydennetään parhaillaan
Kesken
Tässä muutamia lähivuosien tapahtumia