Yritykset ja konseptit

Berner Media on vuonna 2019 perustettu täydenpalvelun periaattella toimiva markkinointitoimisto, joka auttaa yrityksiä näkymään ja kuulumaan eri tavoin mediassa.

Kolmen vuoden aikana olemme päässeet työskentelemään mahtavien asiakkaiden kanssa, ja olemaan osa huikeita yritystarinoita.

Haluatko yrityksesi olevan myös osa niitä? Tutustu lisää osoitteessa bernermedia.fi

Terassikesä on vuonna 2020 kehitetty konsepti, joka auttaa niin kuluttajia kuin terasseja (kahviloita, ravintoloita ja baareja) löytämään toisensa.

Terassikesä tarjoaa kauppiaille mahdollisuutta digitalisoida ja markkinoida liiketoimintaansa yhden työkalun avulla. Kuluttajille taas alusta josta löytyy Suomen suosituimmat ja parhaat terassit

Pukinkontti.fi on vuonna 2019 kehitetty Affiliate-markkinointia hyödyntävä sivusto. Pukinkontista löytyy parhaat lahjat ja lahjaideat 2022 jouluun. Mainostajia sivustolla on useita kymmeniä.

Vuonna 2020 sivusto nousi hakutuloksissa toiseksi, kun haki parhaat joululahjat 2020.

Somejelppi on vuonna 2021 kehitetty someen erikoistunut toimisto, joka toimii Berner Median -yrityksen alla. 

Somejelppi haluaa auttaa yrityksiä, joiden somemarkkinointi on liian pintapuolista. #Annaauttaa

Vuonna 2021 joulukuussa alkanut plattformin rakennus, jolla ravintolat voivat digitalisoida lähes koko liiketoimintansa. 

Projekti on oma rahoitteinen.

Vuoden 2022 kesäkuussa alkanut konseptin kehitys ja alustan rakentaminen. Nyt yritykset voivat tilata Kampanjapelejä verkosta ilman erillistä mainostoimistoa.

Projekti on oma rahoitteinen.

Vuoden 2022 elokuussa alkanut alustan rakentaminen, joka tulee palvelemaan eniten yhdistyksiä ja urheiluseuroja. 

Projekti on oma rahoitteinen.

Vuonna 2022 alkanut plattformin rakennus, jolla kuka tahansa voi suunnitella ja tuottaa kampanjoita myynnin tukemiseksi ilman ulkopuolista toimistoa ja seurata dataa helposti.

Projekti on oma rahoitteinen.